Antena 3 CNN Actualitate Bancomatul unei firme din Argeş, jefuit: Hoţii l-au bătut şi l-au legat pe paznic (VIDEO)

Bancomatul unei firme din Argeş, jefuit: Hoţii l-au bătut şi l-au legat pe paznic (VIDEO)

Bancomatul unei firme din Argeş, jefuit: Hoţii l-au bătut şi l-au legat pe paznic (VIDEO)
15 Apr 2010   •   08:13

Un nou jaf a avut loc, joi dimineaţă, în Argeş. Bancomatul unei societăţi comerciale din localitatea Mărăcineni a fost spart.

Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs în jurul orei 2:00. Hoţii l-au bătut pe paznicul firmei şi l-au legat, după care au tăiat cu un flex partea din spate a bancomatului şi au fugit cu banii găsiţi. Deocamdată nu se cunoaşte suma exactă care a fost sustrasă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care efectuează cercetări.

"La câteva minute după dispariţia infractorilor de la faţa locului, paznicul a reuşit să se elibereze şi să anunţe incidentul unor muncitori care lucrau în schimbul de noapte la o fabrică de piese auto din apropiere, iar aceştia au sunat la 112. La faţa locului au mers reprezentanţii Poliţiei Piteşti şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, care au început cercetările în acest caz, în care există deja un cerc de suspecţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, agent şef Laura Folea, citată de sursa precizată.


Societatea nu avea sistem de alarmă şi nici camere se supraveghere, astfel că identificarea hoţilor va fi extrem de dificilă.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jaf bancomat Argeş
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close