Antena 3 CNN Actualitate Bani găsiți în congelator, în urma perchezițiilor făcute la contrabandiștii de țigări

Bani găsiți în congelator, în urma perchezițiilor făcute la contrabandiștii de țigări

Bani ascunși în congelator: este ultima descoperire a polițiștilor, în urma unor percheziții efectuate marți la contrabandiști de țigări din Botoșani. Printre cei vizați se află și doi polițiști de frontieră.

Bani găsiți în congelator, în urma perchezițiilor făcute la contrabandiștii de țigări
Sursa foto: Pixabay.com
de Mia Lungu    |    16 Dec 2020   •   09:30

Bani ascunși în congelator: este ultima descoperire a polițiștilor din iași în urmă unor percheziții la contrabandiști de țigări. Printre cei vizați se află și doi polițiști de frontieră.

28 de percheziții au fost efectuate în Botoșani, ocazie cu care au fost confiscate mai multe bunuri. Printre acestea un pistol, stații de emisie-recepție, aparatură de supraveghere pe timp de noapte și o suma importantă de bani. Este vorba, mai exact, de 21.000 de lei și 4.550 de euro, din care 10.000 de lei erau ascunși într-un congelator.

Perchezițiile au fost efectuate de polițiști de frontieră din cadrul I.T.P.F. Iaşi, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, în județul Botoşani, la locuințele unor persoane suspecte de deținerea și comercializarea de produse din tutun. Polițiștii au pus în aplicare și opt mandate de aducere

Cercetările au început încă din luna august, fiind identificate mai multe persoane care au fost implicate în activităţi de contrabandă. În această perioadă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 21.000 de pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 258.500 de lei, introduse în ţară prin trecerea peste frontieră verde de pe rază judeţului Botoşani.

Se pare că, pentru comiterea infracţiunilor, contrabandiștii au beneficiat și de sprijinul a doi lucrători ai instituţiei.

×
Subiecte în articol: contrabandisti tigari
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close