Antena 3 CNN Actualitate Bani publici risipiţi pe leagăne ruginite, într-o comună din Gorj. Primar: "Nu le-am comandat, pur şi simplu ne-am trezit cu ele în faţa Primăriei"

Bani publici risipiţi pe leagăne ruginite, într-o comună din Gorj. Primar: "Nu le-am comandat, pur şi simplu ne-am trezit cu ele în faţa Primăriei"

Bani publici risipiţi pe leagăne ruginite, într-o comună din Gorj. Primar: "Nu le-am comandat, pur şi simplu ne-am trezit cu ele în faţa Primăriei"
14 Feb 2014   •   12:14

Un primar dintr-o comună Gorjeană trebuie să plătească aproximativ 90.000 de lei pentru leagăne şi tobogane pe care nu le-a comandat, dar le-a primit. Echipamentele au fost livrate în 2010, pe vremea când era în funcţie alt primar care ulterior a decedat.

Cu toate că nu există niciun act care să arate comanda, reprezentanţii firmei au invocat în instanţă o înţelegere verbală şi au câştigat procesul.

"Nu le-am comandat, pur şi simplu ne am trezit cu ele în faţa primariei. Nu a fost nicio hotărare în care să fie aprobată această achiziţie, nu am avut comanda către firma respectivă, nu am avut o ofertă nu am avut niciun document decat o simplă factură, care, în momentul de faţă nu este înregistrată în contabilitate", a declarat primarul comunei Vladimir, Marius Vijulan.

Viceprimarul comunei este cel care a semnat actele, fără să ştie despre ce este vorba.

Reprezentanţii firmei au invocat în instanţă o înţelegere pe care au avut-o cu fostul primar al localităţii şi au câştigat procesul.

Acum, Primăria nici măcar nu mai poate folosi leagănele pentru că sunt ruginite.

Primăria este obligată să plătească aproape 90.000 de lei pentru leagănele şi toboganele primite în 2010.

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close