Antena 3 CNN Actualitate Banul la ban trage. Gigi Becali s-a trezit astazi cu un milion de euro în cont

Banul la ban trage. Gigi Becali s-a trezit astazi cu un milion de euro în cont

Banul la ban trage. Gigi Becali s-a trezit astazi cu un milion de euro în cont
15 Apr 2013   •   21:00
Contul lui Gigi Becali a fost alimentat astăzi cu un milion de euro. Magistraţii au hotărât că bună de plată este primăria capitalei. Suma este contravaloarea unui teren pe care Becali îl are în zona Pipera, acolo pe unde va trece pasajul construit de Municipalitate. Deputatul ar fi vrut mai mult, dar experţii i-ar fi evaluat pământul la jumătate din preţul zonei. Însă îi mulţumeşte lui Dumnezeu că i-a dat şi atât.

Judecătorii au hotărât: Primăria Capitalei este bună de plată pentru terenul de 1.700 de metri pătraţi pe care l-a luat de la Becali acum 4 ani, atunci când a început construcţia pasajului PIPERA.

Tot pentru pământ se judecă Gigi Becali şi mâine, la Înalta Curte. Nici nu mai ştie la al câtelea termen a ajuns dosarul schimbului de terenuri cu MAPN.

De dat, procurorii ar vrea să-i dea ceva. 11 ani de închisoare cu executare. Pentru că, spun ei, ar fi prejudiciat statul cu 600.000 de euro. Iar Becali - deputat şi membru al comisiei juridice a Parlamentului - e foc şi pară pe justiţie. Mai ales după ce a primit deja o condamnare de 3 ani cu suspendare pentru că i-a sechestrat pe hoţii care i-au furat maşina în 2009.

Cu justiţia, Becali are mai multe meciuri decât Steaua în Europaleague. Următorul - un nou termen în dosarul Valiza - e săptămâna viitoare.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close