Antena 3 CNN Actualitate "Barabas liber", cu acordul procurorilor: Credeţi c-am avut timp de dosarul hoţilor? (VIDEO)

"Barabas liber", cu acordul procurorilor: Credeţi c-am avut timp de dosarul hoţilor? (VIDEO)

"Barabas liber", cu acordul procurorilor: Credeţi c-am avut timp de dosarul hoţilor? (VIDEO)
Sursa foto: Gigi Becali
22 Apr 2009   •   14:29

Gigi Becali se consideră în continuare nevinovat în dosarul pentru care a stat în arest aproape două săptămâni. Ceea ce este şi mai revoltător pentru omul de afaceri este faptul că hoţii "sechestraţi" se află încă în libertate.

Gigi Becali a vorbit la emisiunea Sinteza Zilei despre cum a fost tratat când a încercat să îi denunţe pe cei care i-au furat maşina.

Finanţatorul Stelei susţine că a depus de ceva timp o reclamaţie în acest sens. Însă, în momentul în care avocatul l-a întrebat pe procuror ce s-a întâmplat cu reclamaţia, acesta i-ar fi răspuns că este prea ocupat pentru a rezolva toate cererile, mai susţine Becali.

Omul de afaceri se declară revoltat de felul în care a fost instrumentat acest dosar.

"Eu am făcut reclamaţie, acum o săptămână. Am făcut reclamaţie de furt, în faţa procurorului. Şi a fost întrebat procurorul de avocatul meu: Domne, aţi chemat ca să se conexeze dosarul? Şi-atunci bineînţeles, când se conexează dosarul, nu mai există doar privarea de libertate, există şi furtul de maşini. Şi-atunci a spus: Domnu' avocat, nu vedeţi cât am de lucru aici, credeţi c-am avut timp? Păi bine domne, nu ţi-e ruşine, i-a zis avocatul. Adică omul ăla stă acolo în arest şi dumneata n-ai timp să-i chemi pe hoţi să dea o declaraţie?! Nu i-a chemat nici la declaraţii încă!"



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali procuror reclamatie furt hoti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close