Antena 3 CNN Actualitate Barack Obama, prima reacție la atacul armat din San Bernardino

Barack Obama, prima reacție la atacul armat din San Bernardino

Barack Obama, prima reacție la atacul armat din San Bernardino
Sursa foto: Foto: Agerpres / Xinhua
03 Dec 2015   •   00:10

Președintele american Barack Obama a declarat, potrivit ABC News, care citează CBS News, că în America există "un pattern al împușcăturilor în masă" cum nu există nicăieri altundeva în lume, în contextul evenimentelor care au loc la această oră, la San Bernardino, un oraș din sudul Californiei.

Barack Obama a avertizat asupra faptului că nimeni nu ar trebui să înceapă să vadă astfel de evenimente ca pe ceva firesc.

Și de această dată, președintele american a denunțat ușurința cu care armele de foc pot fi procurate în SUA, arătând importanța unei legislații eficiente în controlul armelor de foc.

Cel puţin 12 persoane au fost împuşcate mortal, iar alte opt au fost rănite într-un incident armat care a avut loc în oraşul californian San Bernardino, afirmă surse citate de ABC News.

Atacul a avut loc la un centru pentru tratarea persoanelor cu deficienţe comportamentale (Inland Regional Center) situat în zona Waterman din San Bernardino, un orăşel de 200.000 de locuitori situat la 100 de kilometri est Los Angeles.

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close