Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat acuzat de furt s-a spânzurat într-o secție de Poliție din Vâlcea

Un bărbat acuzat de furt s-a spânzurat într-o secție de Poliție din Vâlcea

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, era acuzat de furt calificat şi se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Poliției din Vâlcea. El a fost găsit de poliţişti fără suflare în celulă.

Un bărbat acuzat de furt s-a spânzurat într-o secție de Poliție din Vâlcea
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    15 Ian 2021   •   18:00

Bărbatul originar din comuna Câineni, a fost arestat, joi, 14 ianuarie pentru comiterea unor  furturi dintr-o mașină din Râmnicu Vâlcea, precum și dintr-o locuință din Argeș.

 În timp ce se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Poliției din Vâlcea, bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor spânzurându-se cu un cearşaf.

“Polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearșaf. Au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia”, a precizat IPJ Vâlcea.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă.

×
Subiecte în articol: barbat spanzurat cearşaf Politie Valcea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close