Antena 3 CNN Actualitate Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul pe Autostradă A1. I-a fost furată mașina de două persoane luate la ocazie

Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul pe Autostradă A1. I-a fost furată mașina de două persoane luate la ocazie

Un bărbat a fost agresat și amenințat cu pistolul, pentru a i se fura 430 de lei și mașina, de două persoane pe care le luase la ocazie.

Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul pe Autostradă A1. I-a fost furată mașina de două persoane luate la ocazie
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2023   •   19:11

Incidentul a avut loc marți în zona industrială din Chiajna, adiacentă cu DNCB și Autostrada A1.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, marți, de un bărbat, cu privire la faptul că a fost agresat fizic și deposedat prin violență și amenințări, cu un pistol, de suma de 430 de lei, de mașină și acte, de două persoane necunoscute, pe care le transportase din zona București - Vitan până în zona industrială din localitatea Chiajna, adiacentă cu DNCB și Autostrada A1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cel mai scurt timp, polițiștii din Chitila, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, s-au deplasat la fața locului, unde a luat legătura cu victima.

Ulterior, aceasta a fost transportată la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Citește și: Accident grav în Maramureș. Șoferul unui BMW a ajuns cu mașina într-un salon de înfrumusețare

Autoturismul a fost depistat abandonat, de către polițiștii din București pe Bulevardul Preciziei din sectorul 6 București, acesta prezentând urme de incendiere în habitaclu.

În ceea ce privește pistolul, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în cauză, ar fi vorba de un pistol de tip paintball.

Polițiștii din Ilfov fac cercetări, în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei sesizate, cât și pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

×
Subiecte în articol: barbat amendat pistol autostrada A1
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close