Antena 3 CNN Actualitate Bărbat arestat în cazul crimelor din Iaşi (VIDEO)

Bărbat arestat în cazul crimelor din Iaşi (VIDEO)

Bărbat arestat în cazul crimelor din Iaşi (VIDEO)
Sursa foto: crima
25 Sep 2009   •   21:48

A recunoscut că i-a ucis pe amândoi. Deşi poliţiştii erau convinşi că nu există nici o legătură între crimele de la Răducăneni, un bărbat din localitate a recunoscut că el le-a tăiat gâtul şi bătrânei şi tânârului de 22 de ani.

Vineri, împreună cu procurorii, a refăcut treseul crimelor. Se pare că bărbatul încerca să facă rost de bani pentru pasiunea lui, jocurile mecanice.

Cu greu au reuşit anchetatorii să se înţeleagă cu el. Iniţial, a recunoscut doar că l-a ucis pe băiat. Încetul cu încetul, au ieşit la iveală amănuntele şocante.

În dreptul unui teren viran, bărbatul se pare că i-a tăiat tânărului organele genitale. Apoi, a abandonat trupul plin de sânge în curtea unei case părăsite, s-a spălat şi s-a dus spre casă. Pe drum a încercat să facă rost de bani pentru pasiunea lui, jocurile electronice.

Cum voia neapărat bani, în jurul amiezei a dat o altă lovitură: a furat pensia unei femei oarbe. Oamenii din sat nu se miră. Nu e prima dată când omul i-a şocat.

Arma crimei, un briceag, a fost găsită la un kilometru de casa tânârului. Cum suspectul suferă de debilitate mintală, el va fi internat la Socola până când va avea loc expertiza psihiatrică.



Observator

×
Subiecte în articol: criminal Iași
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close