Antena 3 Actualitate Bărbat arestat în cazul crimelor din Iaşi (VIDEO)

Bărbat arestat în cazul crimelor din Iaşi (VIDEO)

25 Sep 2009   •   21:48
Bărbat arestat în cazul crimelor din Iaşi (VIDEO)
Sursa foto: crima

A recunoscut că i-a ucis pe amândoi. Deşi poliţiştii erau convinşi că nu există nici o legătură între crimele de la Răducăneni, un bărbat din localitate a recunoscut că el le-a tăiat gâtul şi bătrânei şi tânârului de 22 de ani.

Vineri, împreună cu procurorii, a refăcut treseul crimelor. Se pare că bărbatul încerca să facă rost de bani pentru pasiunea lui, jocurile mecanice.

Cu greu au reuşit anchetatorii să se înţeleagă cu el. Iniţial, a recunoscut doar că l-a ucis pe băiat. Încetul cu încetul, au ieşit la iveală amănuntele şocante.

În dreptul unui teren viran, bărbatul se pare că i-a tăiat tânărului organele genitale. Apoi, a abandonat trupul plin de sânge în curtea unei case părăsite, s-a spălat şi s-a dus spre casă. Pe drum a încercat să facă rost de bani pentru pasiunea lui, jocurile electronice.

Cum voia neapărat bani, în jurul amiezei a dat o altă lovitură: a furat pensia unei femei oarbe. Oamenii din sat nu se miră. Nu e prima dată când omul i-a şocat.

Arma crimei, un briceag, a fost găsită la un kilometru de casa tânârului. Cum suspectul suferă de debilitate mintală, el va fi internat la Socola până când va avea loc expertiza psihiatrică.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close