Antena 3 CNN Actualitate Bărbat ars pe 30% din suprafaţa corpului după ce și-a incendiat accidental mașina, în Botoșani

Bărbat ars pe 30% din suprafaţa corpului după ce și-a incendiat accidental mașina, în Botoșani

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a suferit arsuri grave, marţi după-amiază, după ce a încercat să stingă un incendiu produs la autoturismul propriu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Bărbat ars pe 30% din suprafaţa corpului după ce și-a incendiat accidental mașina, în Botoșani
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    24 Aug 2021   •   18:29

Potrivit sursei citate, bărbatul a dat foc accidental maşinii, care era parcată în spatele unui bloc, iar în încercarea de a stinge flăcările a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

"Bărbatul a povestit că intenţiona să izoleze acoperişul blocului în care locuia cu un arzător manual cu butelie. În momentul în care a probat cu flacăra arzătorul în faţa garajului, furtunul a luat foc şi a aprins materialele combustibile din partea din faţă a maşinii, care era parcată în apropiere.

A încercat să stingă incendiul cu ajutorul unor sticle cu apă, dar efortul lui a fost zadarnic, motiv pentru care a sunat după ajutor", a afirmat Lupu.

La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani şi unul aparţinând Detaşamentului de Pompieri Botoşani.

"În timp ce echipajul medical îi acorda îngrijiri, pompierii au stins incendiul", a mai precizat oficialul ISU.

×
Subiecte în articol: bărbat ars incendiat masina Botoșani
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close