Antena 3 CNN Actualitate Încă un bărbat a fost atacat de urs, la Harghita. Victima este în stare gravă şi a fost operată

Încă un bărbat a fost atacat de urs, la Harghita. Victima este în stare gravă şi a fost operată

Un alt bărbat a fost atacat de urs duminică, la Harghita, în localitatea Căpâlnița.

Încă un bărbat a fost atacat de urs, la Harghita. Victima este în stare gravă şi a fost operată
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    20 Iun 2021   •   19:12

Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, iar atacul vine la doar două zile după ce un alt om a fost atacat de un urs în apropierea unei ferme de lângă localitatea Săcel.

Bărbatul verifica gardul electric și animalele, în timp ce s-a produs atacul

"Ursul a atacat din nou la Căpâlnița! Azi, 20 iunie, un bărbat de 53 de ani și câinele acestuia au fost atacați de urs la Căpâlnița, într-o zonă împădurită numită Strung. 

Bărbatul verifica gardul electric și animalele în timp ce s-a produs atacul. 

Bărbatul rănit a primit îngrijiri de urgență și apoi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, fiind suspus unei intervenții chirurgicale ce a durat aproximativ o oră", a anunțat preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Csaba Borboly.

Victima a fost operată, după atacul ursului

Potrivit acestuia, bărbatul are leziuni toracice, o leziune mai profundă și răni în zona coastelor, dar acestea nu au fost rupte.

"Pe suprafața corpului pot fi observate zgârieturi superficiale, posibil că a fost atacat din lateral de urs. Starea pacientului este stabilă. 

Mulțumesc echipei spitalului pentru intervenția promptă. Sunt necesare acțiuni și măsuri rapide și concrete din partea ministerului", spune preşedintele Consiliului Judeţean Harghita.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: urs atac Harghita
Parteneri
Puhoi de lume la icoana care plânge cu mir, la Buzău
x close