Antena 3 CNN Actualitate Bărbat dus la audieri în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu

Bărbat dus la audieri în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu

Un bărbat din Timiș a fost dus la audieri de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din Timișoara, în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu ucis în propria casă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   12:45

În această dimineață, au fost făcute verificări la două adrese din Timișoara, acolo unde anchetatorii aveau bănuiala că s-ar afla persoane care ar face parte din cercul de apropiați ai agresorului identificat cu ajutorul ADN-ului.

Acest bărbat a fost ridicat de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din Timișoara și urmează să ajungă la sediul IPJ Sibiu, unde va fi audiat.

Important de menționat este faptul că bărbatul care a fost ridicat în această dimineață de la Timișoara, este la rândul său implicat în tot felul de infracțiuni. Spre exemplu, acesta a fost condamnat într-un dosar de falsificare de carduri de peste ocean.

Anchetatorii au bănuiala că la scurtă vreme după ce atacatorul a revenit în țară, mai exact, a aterizat pe aeroportul din Budapesta. A ajuns în Timiș, acolo unde și-a petrecut noaptea, iar mai apoi a mers la Sibiu.

Surse din cadrul anchetei susțin că specialiștii de la Sibiu, în frunte cu specialiștii sosiți de la București, au indicii destul de clare în ceea ce privește ceilalți doi atacatori.

Așadar, spun oamenii legii, prinderea asasinilor milionarului din Sibiu este o chestiune de timp până ce aceștia vor fi identificați.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească cu exactitate dacă vorbim de un jaf sau dacă vorbim de un asasinat la comandă.

×
Subiecte în articol: omul de afaceri Adrian Kreiner Sibiu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close