Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Australia, obligat să rămână în Israel pentru următorii 8.000 de ani dacă nu va plăti peste 3 milioane de dolari după divorț

Bărbat din Australia, obligat să rămână în Israel pentru următorii 8.000 de ani dacă nu va plăti peste 3 milioane de dolari după divorț

Un cetățean australian este obligat să rămână în Israel până la 31 decembrie 9999 dacă nu va plăti peste 3 milioane de dolari pentru întreținerea copilului, în urma divorțului.

Bărbat din Australia, obligat să rămână în Israel pentru următorii 8.000 de ani dacă nu va plăti peste 3 milioane de dolari după divorț
Sursa foto: news.com.au
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2021   •   00:11

Noam Huppert s-a mutat în Israel în 2012 pentru a fi mai aproape de cei doi copii ai săi, după ce fosta lui soție s-a întors în țară și a depus un dosar de divorț împotriva lui la un tribunal israelian.

În 2013, instanța a emis un ordin de suspendare a ieșirii împotriva lui Huppert, din cauza „datoriei sale viitoare” de 5000 de sicli israelieni pe lună, până când ambii copii împlinesc 18 ani.

Până când nu plătește banii, lui Noam Huppert i se interzice să părăsească țara. Acesta susține că cetățenii australieni au fost „persecutați de sistemul de justiție israelian doar pentru că erau căsătoriți cu femei israeliene”, potrivit news.com.au.

În Israel, legile divorțului precizează că femeile pot interzice deplasarea tatălui copiilor lor pentru a se asigura că vor primi plăți pentru întreținerea copiilor.
 

×
Subiecte în articol: Australia Israel barbat divort
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close