Antena 3 CNN Actualitate Bărbat de 39 de ani, bătut și aruncat în fântână, găsit mort după o lună. Povestea crimei din Botoşani

Bărbat de 39 de ani, bătut și aruncat în fântână, găsit mort după o lună. Povestea crimei din Botoşani

Moarte cumplită pentru un bărbat de 39 de ani. El a fost găsit fără viaţă într-o fântână, asta după ce fusese bătut înainte.

Bărbat de 39 de ani, bătut și aruncat în fântână, găsit mort după o lună. Povestea crimei din Botoşani
Sursa foto: stiri.botosani.ro
de Georgiana Adam    |    21 Noi 2020   •   15:25

Tragedia a avut loc în localitatea Ipoteşti din judeţul Botoşani, iar anchetatorii spun că între momentul decesului şi descoperirea cadavrului a trecut aproximativ o lună.

Poliţiştii botoşăneni au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Din primele date, a reieşit că bărbatul a fost bătut de doi tineri, în vârstă de 18 şi 27 de ani, pe care îi cunoştea şi cu care ar fi băut în noaptea de 23-24 octombrie.

Cercetările oamenilor legii arată că între bărbatul găsit mort şi cei doi tineri ar fi izbucnit un conflict spontan. Ulterior, tinerii ar fi bătut victima, după care au aruncat-o în fântână.

Astfel, anchetatorii au schimbat încadrarea faptei, cercetările ffiind acum pentru omor. Cei doi suspecţi au fost percheziţionaţi vineri, iar din casele lor au fost ridicate "mai multe mijloace materiale drept probă".

Ei au fost audiaţi, unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar celălalt se află acum sub control judiciar.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Botoșani crima
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close