Antena 3 CNN Actualitate Cum a ieșit un bărbat din sediul Poliției Piatra Neamț. Copiii au izbucnit în plâns când l-au văzut

Cum a ieșit un bărbat din sediul Poliției Piatra Neamț. Copiii au izbucnit în plâns când l-au văzut

Un bărbat din Piatra-Neamț susține că fost bătut de polițiștii nemțeni în sediul Poliției Municipiului, după ce a fost amendat pentru că ar fi înjurat o patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm. Incidentul a avut loc sâmbătă, 18 iunie, în jurul orei 20:30, iar imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.

Cum a ieșit un bărbat din sediul Poliției Piatra Neamț. Copiii au izbucnit în plâns când l-au văzut
Sursa foto: Facebook / România stat mafiot
de Sebastian Bădiță    |    20 Iun 2022   •   08:46

Potrivit IPJ Neamț, în timp ce o patrulă mixtă formată dintr-un polițist al Poliției municipiului Piatra-Neamț și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Târnavelor din Piatra-Neamț, un bărbat le-ar fi adresat injurii și expresii jignitoare, în timp ce se afla într-un taxi.  

În acel moment, agentul de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului și a procedat la interceptarea bărbatului în cauză, fiindu-i solicitat să se legitimeze. Întrucât a refuzat să furnizeze date privind identitate sa, acesta a fost imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Piatra-Neamț, în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale care se impun.  

Bărbatul în cauză, în vârstă de 37 de ani, din Piatra-Neamț, a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.  

Ulterior, în jurul orei 21.30, bărbatul în cauză ar fi apelat numărul unic de urgență 112 sesizând faptul că a fost agresat de către echipajul de poliție.  

Un clip video postat pe rețelele de socializare îl arată pe bărbatul în cauză cum iese din sediul Poliției Municipiului Piatra-Neamț cu urme vizibile de violență pe față. Copiii acestuia au izbucnit în plâns în momentul în care l-au văzut.  

Dacă a fost lovit sau nu de polițiști rămâne să stabilească procurorii, în cauză fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. 

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț Politie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close