Antena 3 CNN Actualitate Bărbat bătut de polițiști în fața copilului de 6 ani pentru că petrecea cu muzica prea tare, în Baia Mare

Bărbat bătut de polițiști în fața copilului de 6 ani pentru că petrecea cu muzica prea tare, în Baia Mare

Bătaie între mai mulți petrecăreți și poliție. Un bărbat de 32 de ani acuză oamenii legii că l-au umplut de sânge în fața copilului de 6 ani, doar pentru că ar fi dat muzica prea tare.

Bărbat bătut de polițiști în fața copilului de 6 ani pentru că petrecea cu muzica prea tare, în Baia Mare
de Vasile Dale    |    29 Aug 2021   •   18:25

O familie petrecea liniștită de ziua de naștere a proprietarei imobilului când, conform spuselor oamenilor, mai multe echipaje de poliție ar fi năvălit peste ei pentru că ascultau muzică la un nivel foarte ridicat în miez de noapte, la puțin timp după ora 24.00.

Vizat de polițiști ar fi fost chiar soțul femeii sărbătorite. Acesta ar fi fost bătut crunt de polițiști sub privirile propriului copil în vârstă de 6 ani.

Oamenii susțin că după ce l-au bătut, polițiștii l-au urcat într-o autospecială și l-au dus la secție pentru audieri.     

Martorii susțin că bărbatul în vârstă de 32 ani a fost dus de la sediul poliției de două ori la UPU a Spitalului Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale.

Spre dimineață polițiștii au dispus transportarea și internarea acestuia la secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize psihiatrice de specialitate.

Se pare că el este acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj asupra polițiștilor. 

Sursele Antena 3 spun că acesta ar fi agresat polițiștii în momentul în care ar fi fost băgat în autospeciala de poliție.   

Poliția susține că bărbatul era băut și a amenințat oamenii legii

Azi-noapte, la ora 01.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către dispecerul din cadrul Poliției Locale Baia Mare despre faptul că pe strada Păltinișului se tulbură ordinea și liniștea publică prin muzică dată la o intensitate mare.

La fața locului a fost identificat un bărbat, care se afla în stare vădită de ebrietate și a refuzat să se legitimeze sau să coopereze cu polițiștii de la fața locului.

Polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea bărbatului, care s-a manifestat agresiv, împotrivindu-se și lovind cu piciorul pe unul dintre polițiști, moment în care persoana încătușată s-a dezechilibrat și a căzut. Bărbatul a continuat cu comportamentul agresiv pe parcursul intervenției, amenințând polițiștii.

Condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 32 de ani din Baia Mare. Acesta a fost transportat de un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

×
Subiecte în articol: Baia Mare bătaie
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close