Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat beat a dirijat traficul și a țipat la șoferi, în Botoşani. Reacţia jandarmilor

Un bărbat beat a dirijat traficul și a țipat la șoferi, în Botoşani. Reacţia jandarmilor

Individul, în vârstă de 42 de ani, a dirijat traficul dintr-o intersecție din Botoșani sub influenţa alcoolului. Mai mult, el a şi mustrat câţiva şoferi care nu i-au respectat indicaţiile. Jandarmii nu au gustat gluma şi l-au amendat pe botoşănean cu 900 de lei.

Un bărbat beat a dirijat traficul și a țipat la șoferi, în Botoşani. Reacţia jandarmilor
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    14 Ian 2021   •   23:35

După ce a colindat prin mai multe baruri, un botoșănean de 42 de ani s-a gândit să devină agent de circulaţie.

Fără să stea prea mult pe gânduri, el a început să dirijeze traficul dintr-o intersecție din Botoșani, cu sticla de băutură în mână. Mai mult, şoferii care nu îi ascultau indicaţiile erau mustraţi.

Revoltat de gestul cetăţenului turmentat, un şofer a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani și a solicitat intervenția unui echipaj de ordine publică.

Jandarmii au ajuns în scurt timp în locul unde individul "dirija” cu patos traficul, i-au dat o mască de protecție și l-au dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi.

Petrecărețul a fost amendat cu 900 de lei, din care 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în stradă și tulburarea liniștii publice, iar 500 de lei pentru că "nu crede în COVID”, notează mediafax.ro.

×
Subiecte în articol: Botoșani barbat trafic beat
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close