Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Brăila trebuie să plătească mii de lei după ce a încălcat carantina pentru a se certa cu soția

Un bărbat din Brăila trebuie să plătească mii de lei după ce a încălcat carantina pentru a se certa cu soția

Un brăilean a fost amendat cu 8.500 de lei după ce a ieșit din casă pentru a continua pe stradă cearta cu soția, deși se afla în perioada de carantină, fapt ce îl obliga să nu părăsească locuința.

Un bărbat din Brăila trebuie să plătească mii de lei după ce a încălcat carantina pentru a se certa cu soția
Sursa foto: Facebook / Poliția Română
de Adelina Miron    |    09 Aug 2021   •   18:01

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, și-a alungat soția de acasă, dar a urmărit-o după ce aceasta chiar a plecat, pentru a continua disputa începută înăuntru.

„Brăileanul a fost dat de gol printr-un apel la 112, prin care era anunțat scandalul la o adresă de la periferia cartierului Chercea din municipiul Brăila. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde l-a depistat pe bărbatul scandalagiu ce continua să-și jignească soția, dar și pe proprietara imobilului ce o „găzduise” pe femeia fără apărare. În momentul verificării, jandarmii au constatat că brăileanul figura în izolare la domiciliu la o altă adresă din municipiu”, au anunțat jandarmii brăileni, potrivit Mediafax.

Pentru nerespectarea măsurii de carantinare brăileanul trebuie să plătească 5.000 de lei. Nici cearta din spațiul public nu a rămas nesancționată, pentru care bărbatul a fost amendat cu 3.500 de lei.
 

×
Subiecte în articol: barbat cearta sotie Brăila
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close