Antena 3 CNN Actualitate Bărbat încătușat și târât de polițiștii pe care chiar el i-a chemat prin 112: "M-au tăvălit pe covorașul de la intrare"

Bărbat încătușat și târât de polițiștii pe care chiar el i-a chemat prin 112: "M-au tăvălit pe covorașul de la intrare"

Noi acuzații de abuz la adresa unor polițiști din București. Un bărbat susține că a fost pus la pământ, încătușat și amendat cu peste 3.000 de lei pentru că a apelat la 112 pentru a reclama nepurtarea măștii într-o șaormerie.

Bărbat încătușat și târât de polițiștii pe care chiar el i-a chemat prin 112: "M-au tăvălit pe covorașul de la intrare"
de Andrei Grigore    |    02 Oct 2020   •   21:15

De cealaltă parte, polițiștii susțin că în momentul sosirii echipajului angajații localului nu încălcau nicio regulă sanitară, iar apelantul la 112 ar fi avut un comportament agresiv.

Întreaga scenă a fost filmată de soția bărbatului. Pe imagini se vede cum acesta este încătușat de polițiști, iar soției sale i se spune să nu mai filmeze.

Bărbatul povestește că a trecut prin tot scandalul, după ce a făcut o reclamație la 112.

"Pe 23 septembrie, am sunat la 112 și am anunțat că la șaormeria de vis-a-vis de unde locuiesc eu, nu se poartă mască, distanțare", a declarat bărbatul.

La fața locului au ajuns polițiștii, care l-au sunat și i-au spus să coboare de urgență, iar în scara blocului l-au înconjurat, acuzându-l că prin apelul la 112 ar fi săvârșit un abuz.

"Frica mea era să nu cad și să mă lovesc cu capul de treptele de pe scară. M-au tăvălit pe covorașul unde lumea își șterge picioarele. M-au târât până la mașină și mi-au provocat răni la picior", a precizat bărbatul.

Agresiunile nu s-ar fi oprit nici la secția de poliție, povestește acesta, acolo unde i-ar fi fost șters mai multe fotografii și înregistrări din telefon. Bărbatul a depus o contestați și a spus că va merge în instanță pentru a i se face dreptate.

Poliția Capitalei a anunțat, printr-un comunicat, faptul că la restaurantul vizat angajații nu au încălcat nicio regulă de protecție sanitară la momentul apariției echipajului, iar apelantul la 112 ar fi avut un comportament agresiv.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close