Antena 3 CNN Actualitate Bărbat călcat de tren, după ce a adormit în apropierea liniilor de cale ferată

Bărbat călcat de tren, după ce a adormit în apropierea liniilor de cale ferată

Bărbat călcat de tren, după ce a adormit în apropierea liniilor de cale ferată
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Aug 2011   •   10:38

Un bărbat de 48 de ani a fost călcat de un tren, după ce a adormit în apropierea liniilor de cale ferată. Omul a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii se luptă să-l ţină în viaţă.

Bărbatul de 48 de ani lucra ca paznic în gară şi trebuia să supravegheze o garnitură de tren. În jurul ore 4 dimineaţa, a fost răpus de oboseală. S-a întins în apropierea unei linii. A crezut ca va reuşi să rămână vigilent, dar a fost furat de somn.

Mecanicul locomotivei a anunţat imediat accidentul la 112. Când au sosit medicii, bărbatul respira şi era conştient. Pierduse însă foarte mult sânge aşa că medicii au dus o luptă contracronometru să-l ducă la spital.

Bărbatul a fost băgat imediat în sala de operaţie, unde medicii au fost nevoiţi să-i amputeze o mână şi un picior. Poliţiştii de la transporturi şi inspectori CFR au demarat acum o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul. Cel mai probabil, bărbatul s-ar putea să fie sancţionat pentru că a adormit în timpul serviciului.

 

×
Subiecte în articol: tren cale ferata
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close