Antena 3 CNN Actualitate Bărbat în carantină, găsit la un bar din Arad. Le-a spus jandarmilor că nu crede în virus

Bărbat în carantină, găsit la un bar din Arad. Le-a spus jandarmilor că nu crede în virus

Un tânăr de 33 de ani, din Satu Mare, care trebuia să fie în carantină acasă, a fost depistat de un echipaj de jandarmi în fața unui societăți din Arad, unde consuma alcool. El a spus că a plecat de acasă pentru că nu crede în existența virusului.

Bărbat în carantină, găsit la un bar din Arad. Le-a spus jandarmilor că nu crede în virus
de Andreea Cigolea    |    15 Dec 2020   •   10:40

Echipajul de Jandarmerie din Arad l-a găsit, luni seara, pe bărbatul de 33 ani, din Satu Mare, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Bărbatul consuma alcool în fața unui bar din Piața Gării din Arad.

Jandarmii au stabilit că în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 22 decembrie inclusiv.

Bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existența acestui virus

Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existența acestui virus. Jandarmii l-au amendat cu 1.200 lei, atât pentru nerespectarea perioadei de carantinare precum și pentru consum de alcool în locurile publice.

De asemenea bărbatul a fost dus în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea integrală a cheltuielilor.

“Un echipaj de Jandarmerie care desfășura o acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, a depistat un bărbat de 33 ani din Satu Mare, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu. Bărbatul se afla în fața unei societăți comerciale din Piața Gării și consuma băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate și stabilirii identității acestuia, s-a constatat faptul că, în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 22 decembrie inclusiv. Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS-Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existența acestui virus. Având în vedere cele constatate, jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 1.200 de lei, atât pentru nerespectarea perioadei de carantinare, precum și pentru consum de alcool în locurile publice. De asemenea bărbatul a fost introdus în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea integrală a cheltuielilor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

×
Subiecte în articol: virus Arad jandarmi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close