Antena 3 CNN Actualitate Imagini șocante în fața Spitalului Floreasca! Bărbat căzut pe trotuar, nimeni nu l-a băgat în seamă

Imagini șocante în fața Spitalului Floreasca! Bărbat căzut pe trotuar, nimeni nu l-a băgat în seamă

Imagini şocante au fost filmate în faţa Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. Un bărbat a zăcut pe asfaltul din faţa unităţii spitaliceşti, fără ca nimeni să verifice starea lui. Imaginile au fost făcute publice pe Facebook.

Imagini șocante în fața Spitalului Floreasca! Bărbat căzut pe trotuar, nimeni nu l-a băgat în seamă
Sursa foto: Facebook
28 Iun 2020   •   11:45

Pe filmare se văd mai multe cadre medicale care trec pe lângă el sau vorbesc cu alte persoane. Ar fi fost fost ignorat până şi de medicul de gardă care ieşise să informeze rudele unui pacient, spune martorul.

Medicii au o altă versiune

Andreea Gîta, reporter Antena 3, a aflat că, de fapt, medicii au încercat să-i acorde ajutor medical, însă acesta a devenit recalcitrant, așa că nu l-a mai băgat nimeni în seamă.

Bărbatul a zăcut ore întregi pe trotuarul din fața spitalului. Reprezentanții unității spitalicești au explicat că bărbatul a fost adus cu ambulanța pentru un control medical și că apoi a devenit recalcitrant când a intrat în camera de gardă. La scurt timp, s-a dus la cel mai apropiat magazin pentru a-și cumpăra o sticlă de alcool.

După ce a consumat băutura din sticla respectivă, a intrat din nou în spital și a făcut un scandal.  A fost scos cu forța de medici și asistenți și apoi a stat ore întregi pe trotuarul din fața spitalului, spun medicii. Se pare că în jurul orei 3 dimineața acesta s-a trezit simplu și ar fi plecat acasă.

Imagini șocante în fața Spitalului Floreasca! Bărbat căzut pe trotuar, nimeni nu l-a băgat în seamă

×
Subiecte în articol: Spitalului de Urgenţă Floreasca

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close