Antena 3 CNN Actualitate Modul cumplit în care s-a răzbunat un bărbat din Cluj pe vecinul care sforăie prea tare. "Nu e exagerat, dar izolația fonică a blocului e de vină"

Modul cumplit în care s-a răzbunat un bărbat din Cluj pe vecinul care sforăie prea tare. "Nu e exagerat, dar izolația fonică a blocului e de vină"

Un bărbat de 60 de ani din Cluj, care sforăia tare, a fost atacat într-un mod greu de imaginat de un vecin din bloc.

Modul cumplit în care s-a răzbunat un bărbat din Cluj pe vecinul care sforăie prea tare. "Nu e exagerat, dar izolația fonică a blocului e de vină"
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2020   •   13:45

Totul s-a întâmplat chiar înainte de Crăciun, atunci când bărbatul din Câmpia Turzii se întorcea acasă. În scara blocului, el a fost înjunghiat cu cuţitul de un vecin, potrivit bzi.ro.

Victima s-a ales cu buza de sus perforată şi a fost salvat la timp de soţia agresorului. Bărbatul recunoşte că sforăie des, dar vina vina şi pe izolaţia fonică a blocului.

"Eu sunt de profesie subinginer electrotehnist și locuiesc într-un bloc din municipiul Câmpia Turzii. Nu am fost căsătorit niciodată și am ca hobby-uri lectura și sportul, în special ciclismul. 

Însă, marea mea problemă este că sforăi destul de tare și-i deranjez pe vecinii, care, cum mă pun și eu puțin la somn, indiferent de perioada zilei, și încep să bată în țevi și-n calorifere… 

M-am operat de patru ori până acum: la Sibiu, o dată și de trei ori la clinici particulare și de stat din Cluj-Napoca, apelând la toți doctorii posibili, numai să scap de această cumplită meteahnă. 

De altfel, printr-o aplicație, am ajuns să îmi și măsor debitul sonor: nu depășește 25 de decibeli, ceea ce nu e exagerat, cred eu – dar pentru că izolația fonică a blocului meu e destul de precară, cum ațipesc puțin, că vecinii și încep să-mi bată, ca nebunii, în țevi și calorifere!", spune bărbatul agresat.

Victima a anunţat Poliţia şi şi-a scos certificat medico-legal de la IML, având în vedere că are nevoie de mai mult de o săptămână pentru a se reface.

În plus, victima a luat legătura şi cu un avocat pentru a-şi face dreptate.
 

×
Subiecte în articol: Cluj sforăit injunghiere
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close