Antena 3 CNN Actualitate Bărbat, băgat în comă de un poliţist de 26 de ani care l-a lovit cu picioarele în cap, în Constanța. Victima, în stare gravă la spital

Bărbat, băgat în comă de un poliţist de 26 de ani care l-a lovit cu picioarele în cap, în Constanța. Victima, în stare gravă la spital

Alexandru Dîrmon, un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a agresat un bărbat de 55 de ani, lovindu-l cu piciorul în cap.

Bărbat, băgat în comă de un poliţist de 26 de ani care l-a lovit cu picioarele în cap, în Constanța. Victima, în stare gravă la spital
de Andreea Cigolea    |    09 Iun 2021   •   10:18

Victima a fost transportată la spital şi se află în stare gravă.

Poliţistul ar fi aplicat o singură lovitură de picior victimei (în cap), aceasta a căzut cu capul pe spate şi a suferit o fractură şi o hemoragie. 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Constanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar ofiţerul va sta după gratii timp de o lună. Decizia nu este definitivă. 

”Un bărbat în vârstă de 26 de ani din Constanţa a fost reţinut pentru vătămare corporală. Bărbatul este ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cu gradul profesional de inspector de poliţie”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa,  

Polițistul de 26 de ani l-a lovit cu picioarele în cap pe bărbatul de 55 de ani

Anchetatorii au stabilit că, în 4 iunie, în jurul orei 13.15, poliţistul i-a aplicat unui bărbat în vârstă de 55 de ani mai multe lovituri cu piciorul la nivelul capului Cei doi frecventau acelaşi bar, iar agresiunea s-a produs în apropierea localului, în municipiul Constanţa.   

Victima are şanse minime de supravieţuire. "În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ţinând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Cristian Ion, avocatul poliţistului, a declarat pentru ”Adevărul” că măsura arestului preventiv a fost contestată, urmând ca magistraţii Tribunalului Constanţa să judece contestaţia peste câteva zile. Deocamdată, clientul său s-a prevalat de dreptul la tăcere.

 

×
Subiecte în articol: politist Constanța
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close