Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor după ce a primit factura la curent electric, în Gorj

Un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor după ce a primit factura la curent electric, în Gorj

Un cetățean din comuna Turburea a încercat să se sinucidă când a primit factura la curent electric.

o_1dv3fiqaoa71ae6uq91tp910ncb.jpg
de Laura Dinu    |    12 Ian 2022   •   10:31

Bărbatul a primit o factură în valoare de 800 de lei, în condițiile în care câștigul lunar al acestuia este de 120 de lei, bani proveniți din ajutorul social. 

La scurt timp după ce a văzut factura, bărbatul a încercat să se înjunghie, însă, din fericire, rana a fost superficială și nu i-a pus viața în pericol. 

Primarul din comună a fost sunat de fiul bărbatului. Edilul a promis că va plăti chiar el factura pentru a îl liniști pe bărbat. 

”Aseară am primit un telefon de la fiul acestui cetățean în care acestea îmi spunea să vin repede pentru că tatăl lui vrea să se omoare, se înțepase cu cuțitul. I-am spus copilului să stea liniștit pentru că venim. Noi avem un centru medical în comună care funcționează și pe timp de noapte. Am mers, am luat medicul și asistenta, am mers la cetățean acasă.

Acesta se înțepase cu cuțitul și plângea. Problema este gravă din alt punct de vedere. I-am primis că vom găsi o situație, pentru că mi-a spus că nu mai are cu ce trăi”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Turburea factura curent electric
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close