Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Craiova și-a cumpărat substanțe interzise, cu criptomonede. Polițiștii l-au prins în flagrant

Un bărbat din Craiova și-a cumpărat substanțe interzise, cu criptomonede. Polițiștii l-au prins în flagrant

Un bărbat din Craiova a fost prins, astăzi, în flagrant, de polițiști, cu mai multe substanțe interzise asupra sa. Se pare că bărbatul ar fi cumpărat unele dintre ele cu criptomonede.

Un bărbat din Craiova și-a cumpărat substanțe interzise, cu criptomonede. Polițiștii l-au prins în flagrant
Sursa foto: Gettyimages | da-kuk
de Ioana Mircea    |    09 Iun 2023   •   20:27

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc.

Astfel, a fost prins în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, asupra căruia au fost descoperite 500 de grame de cannabis și 22 de grame de rezină de cannabis.

De asemenea, în urma colaborării cu organele judiciare din Germania, au fost descoperite și ridicate 200 de comprimate de MDMA (ecstasy), pe care bărbatul le-ar fi comandat din Germania, în scopul comercializării în România.

Acesta ar fi achitat contravaloarea comprimatelor cu criptomonede, potrivit procurorilor DIICOT. Bărbatul a fost dus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul DIICOT Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

Citește și: Primul set de reguli din lume pentru reglementarea cripto. Statele UE şi-au dat acordul final

Procurorii urmează să ceară mâine arestarea lui preventivă, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: criptomonede droguri
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close