Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Dâmboviţa reţinut pentru favorizarea făptuitorului. A îngropat un pistol și o grenadă în grădina mamei, să își salveze prietenul

Bărbat din Dâmboviţa reţinut pentru favorizarea făptuitorului. A îngropat un pistol și o grenadă în grădina mamei, să își salveze prietenul

Un bărbat din Vlădeni, județul Dâmbovița, este acuzat că a îngropat o grenadă și un pistol în grădina mamei sale, pentru a-și salva prietenul care se filmase cu armamentul.

Bărbat din Dâmboviţa reţinut pentru favorizarea făptuitorului. A îngropat un pistol și o grenadă în grădina mamei, să își salveze prietenul
Sursa foto: Pixabay.com/adinavoicu
de Silvia Preda    |    18 Noi 2021   •   23:10

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmbovița, sub coordonarea procurorului de caz, au reținut, joi, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Vlădeni, județul Dâmbovița, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

El este bănuit că ar fi transportat și îngropat un pistol și o grenadă în grădina locuinței mamei sale pentru a împiedica sau a îngreuna cercetările efectuate și tragerea la răspundere a unui alt bărbat de 40 de ani, care, în 31 iulie, a prezentat armamentul într-o postare pe o rețea de socializare.

A  îngropat în grădina mamei sale arme aparţinând unui individ care a ameninţat poliţişti pe Facebook

Bărbatul de 40 de ani a transmis atunci și amenințări cu acte de violență.

Cei doi prieteni, de 30 şi 40 de ani, vor fi prezentați, vineri, Judecătoriei Târgoviște cu propunerea de arestare preventivă.

Anterior, în urma filmării, bărbatul de 40 de ani a fost arestat preventiv şi se află în Penitenciarul Mărgineni, fiind acuzat de mai multe infracţiuni.  

 

×
Subiecte în articol: grenada pistol Dambovita
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close