Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat s-a dezbrăcat și a dansat gol în fața pompierilor, după ce a intrat cu mașina într-o casă, în Gilău

Un bărbat s-a dezbrăcat și a dansat gol în fața pompierilor, după ce a intrat cu mașina într-o casă, în Gilău

Un bărbat a intrat cu mașina într-o casă, duminică seara, la Gilău, în Cluj, după care a coborât de la volan și și-a dat jos pantalonii în fața pompierilor, apoi a început să danseze în fața acestora

Un bărbat s-a dezbrăcat și a dansat gol în fața pompierilor, după ce a intrat cu mașina într-o casă, în Gilău
de Adelina Miron    |    10 Ian 2022   •   15:11

În filmările realizate de persoanele adunate la locul incidentului, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, pare că se amuză copios pe seama pompierilor care încearcă să îl prindă.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate, dar a refuzat recoltarea de mostre biologice, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17:18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece. Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil.”, au transmis polițiștii.
 

×
Subiecte în articol: barbat dezbracat pompieri masina casa
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close