Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Botoşani, jefuit de 600 de milioane de lei în faţa unei benzinării (VIDEO)

Bărbat din Botoşani, jefuit de 600 de milioane de lei în faţa unei benzinării (VIDEO)

Bărbat din Botoşani, jefuit de 600 de milioane de lei în faţa unei benzinării (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
12 Oct 2010   •   22:50

Un cuplu venit în Capitală după marfă a rămas într-o clipă fără jumătate de miliard de lei vechi, într-o benzinărie. În timp ce oamenii aşteptau să achite combustibilul, hoţul le-a luat din maşină geanta cu bani. Totul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere

Bărbatul din Botoşani, care venise în Bucureşti ca-şi cumpere marfă a lăsat geamul maşinii deschis doar câteva minute. A fost suficient pentru un hoţ rapid. Pe imagini se vede cum hoţul ajunge la benzinărie şi parchează maşina cât mai aproape de dubă, apoi coboară pentru a alimenta. Urmărind-o atent pe soţia comerciantului, care a coborât şi ea din maşină, acesta a trecut la treabă imediat ce sţ-a asigurat că nu-l vede nimeni.

Ajuns în dreptul geamului, acesta a băgat mâna în maşină şi a luat de pe banchetă borseta în care se aflau 600 de milioane de lei vechi. Fără a da de bănuit, s-a întors la maşina pentru a-şi lăsa geanta în mâinile femeii care îl însoţea.

După ce a pus mâna pe pradă, bărbatul a lăsat liniştit pompa, s-a urcat la volan şi a plecat fără să plătească combustibilul. După ce a rămas fără bani, omul s-a dus imediat la poliţie.

Hoţul, care locuia într-un sat din Slobozia, împreună cu un alt hoţ urmărit internaţional, a fost prins după 3 săptămâni. Culmea, acesta nu cheltuise banii pe care i-a furat.



Observator

×
Subiecte în articol: jaf benzinarie
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close