x close

Bărbat din Ilfov, prădat de trei poliţişti falşi. Au fost prinşi de cei adevăraţi după o urmărire ca-n filme

de Antena3.ro    |    21 Dec 2011   •   23:45
Bărbat din Ilfov, prădat de trei poliţişti falşi. Au fost prinşi de cei adevăraţi după o urmărire ca-n filme 429 Foto: Mediafax

Un bărbat din Ilfov a fost prădat de poliţişti în timpul unei percheziţii. Cel puţin aşa a crezut victima după ce a rămas cu locuinţa aproape goală. În realitate, poliţiştii erau hoţi deghizaţi. Unul dintre ei face parte din clanul Sportivilor. Indivizii au fost prinşi, în cele din urmă, de agenţii adevăraţi.

Cei trei s-au îmbrăcat în combinezoane negre, şi-au pus cagule pe faţă şi au bătut la uşa unui bărbat din Pipera. Ca să fie şi mai convingători au prezentat legitimaţii cu însemnele ministerului de Interne. Bărbatul a deschis uşa şi i-a poftit în casă. În loc de percheziţie, poliţiştii falşi au făcut curăţenie şi au furat tot ce le-a picat în mână.

Falşii poliţişti nu ştiau însă că adevăraţii poliţişti îi filează şi sunt pe urmele lor.

După o urmărire ca-n filme, în această zonă fugarii au fost blocaţi de mai multe maşini de poliţie. Chiar şi aşa, au încercat să scape şi au lovit una dintre maşinile anchetatorilor. Erau pregătiţi să tragă, pentru că la percheziţie poliţiştii au găsit un pistol cu cartuş pe ţeavă.

Pistolul găsit este de calibru 7,65. Este o armă de foc, letală, pe care o pot deţine doar poliţiştii, magistraţii, cadrele militare, demnitarii sau paznicii care transportă valori.  

Unul dintre cei trei face parte din clanul sportivilor. Toţi au fost reţinuţi pentru furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 
Get Adobe Flash player

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati