Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Vaslui, bătut de un vecin care tăia lemne cu drujba în apartament

Bărbat din Vaslui, bătut de un vecin care tăia lemne cu drujba în apartament

Un bărbat din Vaslui a fost bătut de vecinul său de bloc, după ce i-a reproșat că taie lemne cu drujba în apartament și face zgomot.

Bărbat din Vaslui, bătut de un vecin care tăia lemne cu drujba în apartament
Sursa foto: Pixabay
01 Mar 2020   •   11:24

Victima este secretarul primăriei Murgeni, iar agresorul îi este vecin.

Întors acasă în jurul orei 20,00, funcţionarului public nu i-a venit să creadă ce zgomote puternice se auzeau prin pereţi, de la vecinul de alături. Acesta pur şi simplu se apucase să taie lemne în apartament, folosind un topor şi o drujbă.

Când secretarul s-a dus să îl roage să înceteze, deoarece zgomotul este infernal, în loc de discuţii, a fost luat la bătaie. Vecinul s-a luat la pumni pe funcţionar, până ce acesta, ca să scape a fugit şi a sunat la 112. Oamenii legii au venit la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, scrie Adevarul.

„În seara de 28 februarie. Poliţia Murgeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că un vecin provoacă scandal la domiciliu. S-au făcut cercetări, s-a stabilit că a fost şi lovit, acesta depunând plângere. A fost indicată o persoană care l-ar fi agresat, iar în cauză se fac cercetări urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi a fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Agresorul a fost şi amendat cu suma de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.
 

×
Subiecte în articol: tăia lemne cu drujba în apartament
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close