Antena 3 CNN Actualitate Bărbat dus la Psihiatrie pentru să se ruga prea tare pe stradă, în Vaslui. Un vecin a sunat la 112

Bărbat dus la Psihiatrie pentru să se ruga prea tare pe stradă, în Vaslui. Un vecin a sunat la 112

După ce a plecat de la biserică bărbatul a început să se roage cu voce tare pe stradă, fapt care i-a speriat pe localnicii din Roşiori, judeţul Vaslui. Cineva a sunat la 112. Aşa a ieșit la lumină povestea cutremurătoare a bărbatului.

Bărbat dus la Psihiatrie pentru să se ruga prea tare pe stradă, în Vaslui. Un vecin a sunat la 112
Sursa foto: vremeanouă.ro
de Claudia Popovici    |    21 Mar 2023   •   22:27

Potrivit presei locale, viaţa bărbatului a intrat în declin după ce a plecat în Anglia ca să câștige un ban. Acolo a dat în patima drogurilor şi a ajuns să doarmă pe străzi, iar la scurt timp autorităţile l-au trimis înapoi în România.

Ajuns în ţară, bărbatul a continuat să aibă un comportament confuz şi nu a mai fost primit acasă de familie şi ulterior a ajuns să fie internat la spital. După ce a fost externat şi-a găsit refugiu la un vecin din satul Roșiori.

Potrivit localnicilor, bărbatul nu prea vorbește cu oamenii nici chiar atunci când merge cu ziua la treabă, stă retras, fiind văzut adesea stând singur, în genunchi, lângă o troiță la care se roagă minute în șir.

Aşa s-a întâmplat şi duminică. După ce a plecat de la biserica din sat bărbatul a început să se roage pe drum cu voce mult prea tare, fapt ce i-a speriat pe localnici. Cineva a sunat la 112, după ambulanță, iar un echipaj SAJ l-a preluat și l-a dus din nou la spital.

 „Eu cred că după slujba de la biserica din satul Tăbălăiești, comuna Bunești Averești, unde el a fost prezent, a fost servit cu vreun pahar două de vin, de pomană. Și s-a îmbătat. Nu trebuia să i se dea băutură, că știa lumea că nu are voie să consume.

Fiind mai întuneric, până să ajungă acasă la mine, a început pe drum să se roage cu voce mai tare, mai puternică, iar unele persoane s-au speriat.

El doar spunea rugăciuni, dar oamenii știind că are probleme psihice, s-au temut. Nu era agresiv, dar a fost nevoie totuși să îl preia Ambulanța”, a precizat vecinul care s-a oferit să-i ofere bărbatului ajutor după ce va fi externat, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: apel 112 psihiatrie Vaslui Roșiori
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close