Antena 3 CNN Actualitate Bărbat filmat în timp ce bătea mai mulți adolescenți, la Tecuci. ”A început să îi înjure și să îi amenințe”

Bărbat filmat în timp ce bătea mai mulți adolescenți, la Tecuci. ”A început să îi înjure și să îi amenințe”

Un bărbat din Tecuci a fost filmat în timp ce bătea mai mulți adolescenți.

Bărbat filmat în timp ce bătea mai mulți adolescenți, la Tecuci. ”A început să îi înjure și să îi amenințe”
de Gabi Vlad    |    30 Aug 2021   •   09:51

Se pare că tinerii care se adunaseră în fața unui bloc din Tecuci l-ar fi deranjat pe bărbatul în vârstă de 47 de ani și l-ar fi înjurat, în timp ce acesta venise la locuința concubinei sale, în zona industrială a orașului. 

Pe imagini se vede cum lovitura bărbatului pune la pământ un adolescent, căruia îi reproșează că l-ar fi înjurat, după care lovește un altul. Și fata care a filmat ar fi fost lovită și a căzut, lovindu-se la cap. Din fericire, niciunul dintre adolescenții de 16 ani nu a avut nevoie de spitalizare. 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, însă abia acum imaginile au fost făcute publice. 

"Acel bărbat a ieșit deodată la copii, începând sa-i înjure, să-i amenințe. Când unul din ei i-a spus să vorbească frumos, a început sa sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început sa o lovească si cu piciorul. S-a sunat imediat la 112!”, povestește un martor. 

Agresorul se pare că este din Satul Nou, venind în Tecuci la concubina sa. Conform martorilor, acesta a mai agresat și zilele trecute câțiva adolescenți!

×
Subiecte în articol: adolescenti Tecuci
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close