Antena 3 CNN Actualitate Bărbat filmat când este lovit de o ambulanţă, în Bucureşti, după ce a traversat prin spatele unui tramvai: "Era obligat să aibă sirena pornită"

Bărbat filmat când este lovit de o ambulanţă, în Bucureşti, după ce a traversat prin spatele unui tramvai: "Era obligat să aibă sirena pornită"

Un bărbat din București a fost la un pas de moarte, după ce o ambulanță l-a lovit în timp ce traversa prin spatele unui tramvai. Imaginile au fost surprinse de un șofer și au ajuns virale pe Facebook.

Bărbat filmat când este lovit de o ambulanţă, în Bucureşti, după ce a traversat prin spatele unui tramvai: "Era obligat să aibă sirena pornită"
Sursa foto: Facebook | Avramii Adrian Daniel
de Ioana Mircea    |    01 Oct 2022   •   17:00

Accidentul s-a produs pe 22 septembrie, pe un bulevard din cartierul Berceni din Bucureşti.

Momentul a fost surprins de unul dintre participanții la trafic și a ajuns viral pe internet. În imagini se vede cum tânărul încearcă să traverseze strada prin spatele unui tramvai care oprise în stație.

Acesta nu s-a asigurat în momentul traversării, iar de pe cealaltă linie de tramvai a venit cu viteză o ambulanță care l-a lovit.

Șoferii l-au avertizat în ultima clipă, claxonând puternic și strigând la el să se oprească. Cu toate acestea, bărbatul a fost lovit și doborât la pământ, iar după accident s-a ridicat și a mers mai departe. Echipajul de la ambulanță l-a oprit și l-a condus la autospecială pentru acordarea primului ajutor.

Oamenii care au văzut clipul video au început să se contrazică în comentarii. Unii susțin că șoferul ambulanței a fost de vină pentru că nu avea semnalele acustice și luminoase active, alții spun că pietonul a fost de vină pentru că a traversat prin loc nepermis.

"El este vinovat ca a traversat pe loc nepermis și vinovat si conducătorul salvării. Nu avea pornită sirena. Se aude foarte clar pe înregistrare. Dacă o avea pornită se auzea pe înregistrare. A dat doar 2 semnale acustice bip bip. Era obligat la sirena mai ales ca circula între stațiile de tramvai si mai si depășea tramvaiul pe lumea de contrasens", a fost unul dintre comentarii.

"Ambulantierul daca tot avea asa mare urgenta de a depasit tot ...poate pornea si semnalele acustice......asta nu exclude vina pietonului dar sa fim seriosi, soferica de pe ambulanta ar trebui sa cam dea cu subsemnatul", a comentat altcineva.

×
Subiecte în articol: accident ambulanta București
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close