Antena 3 CNN Actualitate Bărbat prins în flagrant, în Timişoara, în timp ce vindea două kilograme de cocaină pentru 70.000 de euro

Bărbat prins în flagrant, în Timişoara, în timp ce vindea două kilograme de cocaină pentru 70.000 de euro

Un bărbat a fost prins în flagrant, în Timişoara, în timp ce vindea două kilograme de cocaină, pentru care urma să primească 70.000 de euro. Atât vânzătorul, cât și cumpărătorul au fost arestați.

Bărbat prins în flagrant, în Timişoara, în timp ce vindea două kilograme de cocaină pentru 70.000 de euro
Sursa foto: Poliţia Română | DIICOT
de Georgiana Adam    |    16 Feb 2024   •   11:16

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, unul dintre aceștia a fost prins în flagrant delict, înTimișoara, în timp ce ar fi vândut 2 kilograme de cocaină (drog de mare risc), cu 70.000 de euro, cantitate livrată de celălalt bărbat.

Marți, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

În galeria foto de mai jos puteţi găsi imagini de la flagrantul organizat de anchetatori

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 12 februarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, unul dintre aceștia a fost prins în flagrant delict, în municipiul Timișoara,  în timp ce ar fi vândut 2 kilograme de cocaină (drog de mare risc), cu 70.000 de euro, cantitate livrată de celălalt bărbat.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea celor 2 persoane, pentru 24 de ore, iar, la data de 13 februarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara", se arată într-un comunicat al Poliţiei.
 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close