Antena 3 CNN Actualitate Grup de tineri din Galați, atacat de un bărbat înarmat cu o macetă

Grup de tineri din Galați, atacat de un bărbat înarmat cu o macetă

Un bărbat din Galați a atacat un grup de tineri cu o sabie. Victimele au reușit să îl închidă pe agresor într-o scara de bloc și au sunat la 112.

Grup de tineri din Galați, atacat de un bărbat înarmat cu o macetă
de Gabi Vlad    |    21 Mar 2022   •   13:15

Un gălățean aflat în stare de ebrietate a atacat cu o macetă un grup de tineri aflat la un bloc vecin. Speriați, tinerii au sunat la 112. La fața locului au fost trimiși jandarmii. Bărbatul a fost condus la sediul poliției.
 
”Duminică, 20 martie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție pe strada Costache Conachi din cartierul Micro 19, întrucât la 112 a fost sesizat că o persoană este atacată cu o sabie. 
 
Ajunși la fața locului, jandarmii au observat trei tineri care țin blocată ușa de acces într-o scară de bloc. Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care are în mână o sabie și au încercat să o oprească, blocând ușa. Jandarmii le-au cerut celor trei să lase ușa liberă, iar în acel moment, din casa scării a iești un bărbat cu o macetă în mână și a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la fața locului. Văzând că de față sunt și jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă și imobilizat.    
 
Agresorul, în vârstă de 35 de ani, a fost condus la sediul poliției. Acesta a declarat verbal jandarmilor că a ieșit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenței macetei asupra sa. La rândul lor, tinerii au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare și să discute, iar după o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat amenințător și în scurt timp a ieșit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească. Speriați, tinerii au fugit și au sunat la 112, sesizând incidentul. Unul dintre tineri a observat momentul când agresorul a intrat într-o scară de bloc și a blocat ușa până la sosirea forțelor de ordine publică. 
 
Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate de poliție”, transmite poliția. 

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close