Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Gorj, arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o, și-a pus capăt zilelor

Un bărbat din Gorj, arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o, și-a pus capăt zilelor

Un bărbat din comuna Bărbătești, județul Gorj, arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o, și-a pus capăt zilelor. Constantin Mornea a fost găsit fără viață într-o pădure de la marginea localității.

Un bărbat din Gorj, arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o, și-a pus capăt zilelor
Sursa foto: adevarul.ro
de Alin Tarnovschi    |    15 Aug 2020   •   14:15

În urmă cu câteva zile, Constantin Mornea a plecat de acasă, spre pădure, iar atunci a fost ultima dată când familia l-a văzut în viață. Trupul fără viață al bărbatului a fost găsit spânzurat în pădure, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

"La data de 12 august un bărbat, de 53 de ani, din comuna Bărbăteşti, a fost găsit spânzurat în pădurea din apropierea locuinţei. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la  Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", au anunţat reprezentaţii Poliţiei Gorj.

Constantin Mornea a trecut prin momente de groază, în urmă cu șase ani, atunci când a fost arestat preventiv timp de o săptămână, după ce a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, în baza unor declarații ale unor femei din localitate.

Totul a pornit după ce un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort pe un drum din satul Socu. Acesta a fost lovit de o mașină și lăsat să moară pe marginea drumului, notează adevarul.ro.

Arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o

După câteva zile, două femei din localitate au declarat că l-au văzut pe Mornea lângă trupul bărbatului ucis. Mai mult, concubina bărbatului omorât a declarat că Mornea era amantul ei, cu toate că era cu 20 de ani mai tânăr, și că l-ar fi omorât pe bărbat pentru a se răzbuna.

După declarațiile celor trei femei, polițiștii și procurorii l-au reținut pe Mornea, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv.

Bărbatul și-a susținut nevinovăția și a trecut chiar și testul poligraf, iar soția lui a susținut că în noaptea crimei a fost tot timpul în casă cu ea.

După o săptămână de arest, Constantin Mornea a fost eliberat și a mărturisit că a vrut să se sinucidă.

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close