Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care este imobilizat bărbatul care a amenințat că se sinucide, după ce și-a înjunghiat partenera în fața copiilor

Momentul în care este imobilizat bărbatul care a amenințat că se sinucide, după ce și-a înjunghiat partenera în fața copiilor

Momentul în care este imobilizat, de către polițiști, bărbatul care a amenințat timp de mai bine de 14 ore că se sinucide, după ce a atacat-o cu un cuțit și a rănit-o pe concubina sa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Sep 2023   •   17:45

După aproape 15 ore de negocieri, timp în care individul a amenințat că se aruncă de pe bloc, polițiștii au reușit să imobilizeze agresorul.

Acesta a fost coborât din apartament și preluat de un echipaj al ambulanței, pentru a fi transportat la spital, apoi la sediul poliției.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale -Poliția Capitalei și SIAS-IGPR.

În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul urmând a fi condus la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun", a transmis DGPMB.

Citește și: Bărbatul care a amenințat că se sinucide în centrul Capitalei, după ce şi-a înjunghiat partenera în fața a doi copii, a fost imobilizat de polițiști după aproape 15 ore

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close