Antena 3 CNN Actualitate Bărbat împuşcat în CAP - în centrul Capitalei. Agresorii au tras cu două Kalaşnikov

Bărbat împuşcat în CAP - în centrul Capitalei. Agresorii au tras cu două Kalaşnikov

Bărbat împuşcat în CAP - în centrul Capitalei. Agresorii au tras cu două Kalaşnikov
26 Noi 2012   •   19:14

Un bărbat împuşcat în cap şi în piept a fost găsit de poliţişti, luni seară, într-o maşină aflată în sectorul 3, urmând să fie transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, scrie Mediafax.
   
Acesta a fost găsit pe strada Ion Morţun, într-un Mercedes.
   
Bărbatul are patru răni în piept şi una la cap. Serviciul de Urgenţă 112 a primit un apel făcut de o persoană care a anunţat că a auzit "pe cineva văitându-se că a fost împuşcat".
   
La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, care a transportat victima la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
   
"Bărbatul era conştient atunci când a fost găsit şi va fi dus la spital. Rana de la nivelul capului nu este atât de gravă, însă cele de la nivelul toracelui şi al membrelor sunt", a precizat coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

Atacatorii  au tras cu două arme AKM (automat Kalaşnikov modificat), una dintre acestea fiind găsită de poliţişti la locul agresiunii, au declarat surse din Poliţie. La faţa locului au fost găsite şi mai multe cartuşe, potrivit aceloraşi surse.
   
Cercetările în acest caz, pentru tentativă de omor, au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au precizat sursele citate.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close