Antena 3 CNN Actualitate Bărbat împuşcat în cap, în zona Foişor din Capitală (VIDEO)

Bărbat împuşcat în cap, în zona Foişor din Capitală (VIDEO)

Bărbat împuşcat în cap, în zona Foişor din Capitală (VIDEO)
Sursa foto: Foisorul de Foc
17 Ian 2010   •   11:56

Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap, duminică seară, într-o locuinţă din zona Foişor din Capitală. Nu se cunosc circumstanţele în care bărbatul a murit, dar poliţiştii vorbesc despre un accident sau o posibilă sinucidere. Autorităţile spun că omul, nu avea permis pentru o astfel de armă.

Martorii spun că bărbatul făcuse rost de un pistol cu glonţ, pe care venise să-l arate rudelor înainte de producerea nenorocirii. Din declaraţiile lor rezultă că bărbatul s-a jucat cu pistolul, a introdus glonţ pe ţeavă, iar moartea sa s-a produs accidental.

În camera în care a avut loc tragedia se aflau şi câţiva prieteni ai victimei. Tânărul avea permis de port-armă, dar pentru un pistol cu bile. Procurorii trebuie să afle de unde provenea arma cu care s-a împuşcat bărbatul, armă care, după verificări, s-a constatat că nu-i aparţinea.

Cunoscuţii tînărului spun că era o persoană liniştită şi nu-şi explică ce s-a întâmplat. Ancheta este acum în plină desfăşurare, iar poliţiştii iau în considerare mai multe piste, printre care şi crima.



Antena 3

×
Subiecte în articol: impuscat in cap
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close