Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat înarmat cu un topor a încercat să cerșească bani pe o terasă Galați: "A început să îi înjure și să îi amenințe cu moartea"

Un bărbat înarmat cu un topor a încercat să cerșească bani pe o terasă Galați: "A început să îi înjure și să îi amenințe cu moartea"

Un bărbat a vrut să cerșească pe terasa unui bar din orașul Galați. Deoarece barmanul s-a opus, cerșetorul l-a amenințat cu un topor. La fața locului a ajuns o echipă de jandarmi care a intervenit și l-a dus pe agresor la secția de Poliție.

Un bărbat înarmat cu un topor a încercat să cerșească bani pe o terasă Galați: "A început să îi înjure și să îi amenințe cu moartea"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    16 Apr 2021   •   16:59

Incidentul s-a produs pe o terasă din orașul Galați. Bărbatul de 34 de ani i-a amenințat cu toporul pe barmanul și administratorului barului care l-au împiedicat să cerșească. Speriați, aceștia au solicitat ajutorul jandarmilor.

„Din verificările efectuate, jandarmii au stabilit că bărbatul a intrat pe terasa barului și a început să cerșească bani clienților. Întrucât barmanul și administratorul nu i-au permis să agaseze clienții, bărbatul a scos din geacă un topor și a început să îi înjure și să îi amenințe cu moartea.

Speriat, barmanul a apăsat butonul de panică, iar agenții firmei de pază au reținut agresorul, până la sosirea forțelor de ordine”, au anunțat jandarmii gălățeni.

Jandarmii l-au dus pe bărbat la sediul secției de poliție unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „port fără drept de obiecte periculoase”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „amenințare”. De asemenea, jandarmii i-au aplicat sancțiunea contravențională de 1.000 lei pentru provocare de scandal și proferarea de injurii.

Cercetările sunt continuate de poliție.

×
Subiecte în articol: inarmat topor Galați
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close