Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat de 30 de ani, înjunghiat în plină stradă, în București, după o altercație în trafic

Un bărbat de 30 de ani, înjunghiat în plină stradă, în București, după o altercație în trafic

Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă, în sectorul 3 al Capitalei. Incidentul ar fi avut loc după o răfuială în trafic.

Un bărbat de 30 de ani, înjunghiat în plină stradă, în București, după o altercație în trafic
Sursa foto: hepta
de Rafaelo Varga    |    16 Sep 2021   •   12:37

Doi bărbați în vârstă de 30, respectiv 33 de ani, s-au șicanat în trafic și s-au luat la ceartă, chiar în fața unui mall din Capitală. Conflictul însă nu s-a oprit aici. Ajunși pe strada Liviu Rebreanu, unul dintre bărbați a scos un obiect ascuțit și l-a înjunghiat pe celălalt șofer. 

Celălalt șofer a reacționat, însă, neașteptat. A scos și el un obiect ascuțit și a început să își înjunghie rivalul. Mai mult decât atât, acesta a scos și un obiect metalic cu care l-a lovit de mai multe ori. 

Polițiștii și medicii au ajuns imediat la fața locului, ținând cont că ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre bărbați a fost transportat imediat la Spitalul Sfântul Pantelimon. Din primele informații, se pare că starea acestuia este stabilă, însă are nevoie de spitalizare. 

Al doilea șofer a primit îngrijiri la fața locului, după care a fost dus la secția de Poliție pentru a da declarații. La fel și martorii, având în vedere că într-una din mașini se aflau mai multe persoane care sunt acum la audieri, la secția 23.

 

×
Subiecte în articol: injunghiat
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close