Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat și-a înjunghiat soția, în fața unei grădinițe din Brașov. Femeia este în stare gravă

Un bărbat și-a înjunghiat soția, în fața unei grădinițe din Brașov. Femeia este în stare gravă

O femeie de 26 de ani a fost înjunghiată de soțul ei, luni dimineața, în fața unei grădinițe din Brașov. Bărbatul ar fi încercat apoi să se rănească.

Un bărbat și-a înjunghiat soția, în fața unei grădinițe din Brașov. Femeia este în stare gravă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2022   •   15:03

Femeia se afla în proces de divorț cu soțul ei și nu locuiesc împreună. Ea s-a dus dimineața să ducă fetița la grădiniță, individul i-a urmărit, femeia a lăsat copiii și la întoarcere spre casă, bărbatul i-a ieșit în față.

Cei doi s-au luat la ceartă, el a înjunghiat-o pe femeie și după s-a tăiat încercând să își ia viața. Atacatorul i-a aplicat o singură lovitură la jugulară.  

Femeia este acum la spital, iar soțul a fost capturat de polițiști și este posibil să fie dus și el la spital pentru îngrijiri. Medicii sunt rezervați, tânăra femeie a intrat de două ori în stop cardio-respirator.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au fost sesizați luni dimineața, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți.

Bărbatul a vrut să se sinucidă după ce și-a înjunghiat soția

La data de 18 aprilie 2022, în jurul orei 08.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție  Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor. 

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior.

În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.


 

×
Subiecte în articol: gradinita spital injunghiat Brașov
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close