Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care și-a înjunghiat soția în gât, în timp ce femeia își ducea fetița la grădiniță, a fost arestat preventiv

Bărbatul care și-a înjunghiat soția în gât, în timp ce femeia își ducea fetița la grădiniță, a fost arestat preventiv

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care și-a atacat soția și a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului, în timp ce aceasta își ducea fiica la grădiniță, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul care și-a înjunghiat soția în gât, în timp ce femeia își ducea fetița la grădiniță, a fost arestat preventiv
de Mia Lungu    |    19 Apr 2022   •   22:42

Medicii l-au externat pe bărbat după ce și acesta s-a autoagresat, într-o aparentă tentativă de sinucidere, și a fost preluat de polițiștii care l-au depus in arestul IPJ Brașov.

Cercetările continuă în cadrul dosarului instrumentat de anchetatori, sub coordonarea procurorului de caz.

Starea femeii rămâne gravă, medicii sunt rezervați în privința stării de sănătate a acesteia.

Un bărbat și-a înjunghiat soția, în fața unei grădinițe din Brașov. Femeia este în stare gravă

O femeie de 26 de ani a fost înjunghiată de soțul ei, luni dimineața, în fața unei grădinițe din Brașov. Bărbatul ar fi încercat apoi să se rănească.

Femeia se afla în proces de divorț cu soțul ei și nu locuiesc împreună. Ea s-a dus dimineața să ducă fetița la grădiniță, individul i-a urmărit, femeia a lăsat copiii și la întoarcere spre casă, bărbatul i-a ieșit în față.

Cei doi s-au luat la ceartă, el a înjunghiat-o pe femeie și după s-a tăiat încercând să își ia viața. Atacatorul i-a aplicat o singură lovitură la jugulară.  

Femeia este la spital, iar soțul a fost capturat de polițiști și a fost dus și el la spital pentru îngrijiri. Medicii sunt rezervați, tânăra femeie a intrat de două ori în stop cardio-respirator.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au fost sesizați luni dimineața, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți.

Bărbatul a vrut să se sinucidă după ce și-a înjunghiat soția

La data de 18 aprilie 2022, în jurul orei 08.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție  Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor. 

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior.

În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close