Antena 3 CNN Actualitate Tânăr mort, după ce s-a împușcat accidental în cap cu un pistol de asomat porci

Tânăr mort, după ce s-a împușcat accidental în cap cu un pistol de asomat porci

Un tânăr din satul Buceşti, din comuna Iveşti, şi-a pierdut viaţa miercuri după-amiază, după ce arma de asomat porcii pe care o verifica, s-a descărcat accidental și l-a ucis: „Am primit o solicitare pentru un bărbat în vârstă de 35 de ani cu plagă împuşcată arcadă sprâncenară dreaptă. Din păcate bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat la locul solicitării“, a declarat dr. Sorina Munteanu, UPU-SMURD Galaţi.

Tânăr mort, după ce s-a împușcat accidental în cap cu un pistol de asomat porci
Sursa foto: Captura Youtube
de Mia Lungu    |    25 Noi 2020   •   23:30

„S-a întâmplat în locuinţa proprie, se pare că era singur când verifica această armă şi s-a auzit doar focul de armă, pocnitura. În momentul în care membrii familiei au intrat în casă l-au găsit prăbuşit într-o baltă de sânge. În momentul în care verifica un pistol de asomat porcii arma i s-a descărcat accidental în cap şi băiatul a decedat. Pistolul de asomat a fost achiziţionat legal anul trecut de pe un site de vânzări online. Intenţiona să îl verifice ca să îl pregătesacă în perioada următoare pentru asomarea porcului, la Crăciun probabil”, a spus Maricel Gheoca, primarul din Iveşti, citat de presa locală.

„Poliţiştii au mers imediat la faţa locului unde au identificat un bărbat de 35 de ani din comuna Iveşti în stare de inconştienţă şi care ulterior a decedat. În urma primelor verificări a rezultat că acesta s-ar fi autoaccidentat încercând să verifice funcţionabilitatea unui pistol de asomare“, a explicat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a se stabili concret care sunt circumstanţele în care s-a petrecut fapta.

×
Subiecte în articol: tanar ucis pistol Ivești Galați
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close