Antena 3 CNN Actualitate Bărbat lăsat pe drumuri, după o confuzie a judecătorilor

Bărbat lăsat pe drumuri, după o confuzie a judecătorilor

Bărbat lăsat pe drumuri, după o confuzie a judecătorilor
Sursa foto: Foto: www.summerquotes.org
de M.Z.    |    01 Mai 2015   •   23:12

Un bărbat din Ilfov urmează să fie evacuat din propria casă, după ce magistraţii au înţeles greşit că între el şi fosta soţie ar exista un copil. Minorul este de fapt rezultatul noii căsnicii, dar judecătorii au făcut, cel mai probabil, o confuzie. Au dispus ca bărbatul să părăsească imobilul pentru ca femeia să poată creşte în linişte copilul presupus a fi al lor.

 
George şi Laura sunt căsătoriţi de câţiva ani şi au împreună un băieţel. Bărbatul a mai avut însă o căsnicie, timp în care şi a construit o casă şi a pus pe picioare o afacere. 
 
Cum lucrurile nu au mai mers, bărbatul şi-a întemeiat altă familie şi s-a mutat iar separarea de prima nevastă  s-a făcut de comun acord în 2011, la starea civilă. 
 
Numai că, Judecatoria Cornetu i-a dat ei dreptul să locuiască în casă până la finalizarea partajului. Motivul? Interesul minorului. Instanta a inţeles că cei doi au un copil care ar fi rămas în grija mamei. 
 
Instanţa a făcut o eroare şi a înţeles că minorul rezultat din actuala căsătorie este copilul din prima căsnicie.
 
Decizia a rămas definitivă la Tribunalul Ilfov. Cei doi s-au adresat inspecţiei judiciare care a constatat eroarea judecătorilor.  
 
Fosta soţie nu a dorit să-şi expună punctul de vedere.
 
Marţi, executorul se va prezenta la poartă pentru a-l evacua pe George conform deciziei.

×
Subiecte în articol: Ilfov divort
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close