Antena 3 CNN Actualitate Bărbat lovit intenționat cu maşina și târât pe trotuar, în Slatina. Atacul, filmat de o cameră de supraveghere

Bărbat lovit intenționat cu maşina și târât pe trotuar, în Slatina. Atacul, filmat de o cameră de supraveghere

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost călcat intenţionat cu maşina. Scenele de groază au fost  surprinse în această dimineaţă de mai multe camere de supraveghere din Slatina. Zeci de trecători au ridicat autoturismul cu mâinile ca să elibereze victima. Totul ar fi pornit de la o şicanare în trafic.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   18:41

Imaginile surprinse în această dimineață în Slatina, în zona Catedralei, sunt șocante. Era ora 10 și câteva minute. Şoferii a trei mașini care circulau în aceeași direcție calcă frâna dintr-o dată. Prima mașină, cel mai probabil oprită la o trecere de pietoni, este împinsă de cea din spate. Șoferul primei mașini coboară, la fel și pasagera din dreapta.

Șoferul autovehiculului din spate trage de volan și dă în marșarier. Șoferul primei mașini se îndreaptă spre conducătorul autoturismului, care, culmea, nu încetinește, nu oprește, ci accelerează spre el. 

Bărbatul a fost prins între cele două mașini în cinci secunde

Victima cade și se târăște. Pasagera din dreapta fuge într-o clipită chiar prin fața mașinii, care îl calcă la propriu pe șofer.

Se observă pe imaginile filmate de camera de supraveghere cum victima se ține pur și simplu cu mâinile de bara mașinii și de numărul de înmatriculare. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doi pietoni se salvează în ultimul moment și intră într-un magazin de pompe funebre, chiar atunci când șoferul, nervos, accelerează cu victima agățată de mașină.

Bărbatul a fost vânat cu maşina şi târât după o şicanare în trafic

Cea de-a doua cameră de supraveghere a surprins cum șoferul unei dube a intrat cu tot cu dubă pe trotuar, a oprit brusc și a sărit cu picioarele pe mașina agresorului, fix în momentul în care cel de la volan și pasagerul din dreapta deschiseseră portierele. Duba scoasă din viteză, rămasă fără șofer, o ia la vale, așa că bărbatul care tocmai încerca să scoată victima se întoarce să își asigure mașina, o oprește și revine la autoturismul sub care era prinsă victima în continuare. Sare cu picioarele, trage de portiere, țipă după ajutor dar nimeni nu intervine. Patru oameni se uită. Unul, cel mai probabil sună la 112.

Victima a fost blocată sub roţi minute în şir

A trecut deja un minut. Victima zace sub mașină, arată imaginile. O femeie trece apoi strada și cere ajutorul unor cadre medicale aflate într-o ambulanță la semafor.

După trei minute de la atac, toți trecătorii înconjoară mașina și o ridică pe o parte ca să scoată victima. Operațiunea s-a desfășurat cu tot cu atacatori în autoturism. 

Trecătorii au ridicat maşina ca să îl salveze pe bărbat

Victima a fost extrasă în cele din urmă, după intervenția trupelor speciale și a pompierilor. Bărbatul a supraviețuit și e în stare gravă la spital.

Cei care erau în mașina ridicată de trecători sunt acum audiați de poliție.

×
Subiecte în articol: Slatina atac mafiot
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close