Antena 3 CNN Actualitate Bărbat lovit de mașină, în timp ce se grăbea să prindă taxiul. Venea de la ziua surorii sale, în Dâmbovița

Bărbat lovit de mașină, în timp ce se grăbea să prindă taxiul. Venea de la ziua surorii sale, în Dâmbovița

Un bărbat de 64 de ani din Târgoviște a fost accidentat grav de un autoturism. Bărbatul venea de la ziua surorii sale și, se pare că ar fi traversat drumul național pentru a ajunge la taxi in momentul in care a fost acroșat.

Bărbat lovit de mașină, în timp ce se grăbea să prindă taxiul. Venea de la ziua surorii sale, în Dâmbovița
de Robert Slãmnoiu    |    16 Aug 2022   •   10:06

Victima a ajuns la spital cu răni grave la picioare și i se fac mai multe investigații. 

Accidentul a avut loc pe DN71, Târgoviște - București, in localitatea Ulmi. Bărbatul ieșea de pe strada pe care locuiește sora lui, căreia îi serbase ziua de naștere.

Din primele informații bărbatul ar fi traversat DN-ul pentru a ajunge la taxiul care urma să îl ducă acasă, însă a fost lovit violent de un autoturism. 

Șoferul spune că nu l-a văzut pe bărbat și că a apărut de nicăieri, ba mai mult, martorii spun că a fost evitat la milimetru, câteva secunde înainte de accident, de un alt autoturism. 

Oamenii care locuiesc în zona se plâng de felul în care se circulă pe acest tronson, cu viteză foarte mare. Spun că astfel de accidente se întâmplă frecvent și că ar trebui luate măsuri. 

Victima a ajuns la spitalul județean de urgență din Târgoviște, cu multiple fracturi și, un urma testării a fost descoperit și cu o alcoolemie de 0.84.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările să stabilească dacă șoferul autoturismului a circulat cu viteză sau nu și cine se face vinovat de producerea accidentului.

×
Subiecte în articol: masina
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close