Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele, iar apoi a fost abandonat în fața unei biserici din Botoșani

Un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele, iar apoi a fost abandonat în fața unei biserici din Botoșani

Un bărbat a fost lovit în noaptea de sâmbătă spre duminică cu pumnii și picioarele de alți doi bărbați, care au fugit și au abandonat victima în stare de inconștiență în fața unui biserici din Botoșani.

Un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele, iar apoi a fost abandonat în fața unei biserici din Botoșani
Sursa foto: Agerpres
de Maria Zărnescu    |    06 Iun 2021   •   16:53

Potrivit Jandarmeriei Botoșani, un echipaj a intervenit după ce prin apel la 112 a fost sesizată producerea unei altercații în fața bisericii Sfântul Ilie.

Jandarmii ajunși la fața locului au stabilit faptul că doi bărbați au lovit cu pumnii și picioarele o persoană până când aceasta a căzut pe trotuar, în stare de inconștiență, după care au fugit.

"Jandarmii au procedat la verificarea zonei, iar după puțin timp s-au întâlnit cu un polițist aflat în timpul liber, care l-a reținut pe unul dintre agresori, în vârstă de 24 de ani, și l-a predat jandarmilor, acesta refuzând să dezvăluie identitatea celei de-a doua persoane implicate în agresiune", a transmis IJJ Botoșani, potrivit Mediafax.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanță, fiind transportat la UPU pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Agresorului i-au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală pentru lovire și alte violențe. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea continuării cercetărilor.

×
Subiecte în articol: barbat batut pumni picioare biserica Botoșani
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close