Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care nu purta mască a fost băgat în dubă de jandarmi la protestul anti-restricţii din Piaţa Universităţii

Un bărbat care nu purta mască a fost băgat în dubă de jandarmi la protestul anti-restricţii din Piaţa Universităţii

Un participant la protestul anti-restricţii, în desfăşurare luni după-amiază în Bucureşti, la Piaţa Universităţii, a fost ridicat de jandarmi şi băgat în dubă, pentru a fi dus la secţia de poliţie.

Un bărbat care nu purta mască a fost băgat în dubă de jandarmi la protestul anti-restricţii din Piaţa Universităţii
de Andrei Grigore    |    29 Mar 2021   •   17:33

Bărbat reţinut în Piaţa Universităţii, după ce a refuzat să se legitimeze

UPDATE. Jandarmeria a transmis luni după-amiază un comunicat în care a precizat că bărbatul a devenit agresiv, motiv pentru care a fost dus la secția de poliție

"În legătură cu imobilizarea unei persoane, în zona adunării publice din Piața Universității, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii și a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoți la secția de poliție, în vederea stabilirii identității, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele. 

Prin urmare, a fost reținut și condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun."

Din primele informaţii, bărbatul în cauză nu purta mască şi ar fi refuzat să se legitimeze. El a fost imobilizat şi târât spre dubă de 6-7 jandarmi.

Potrivit Antena 3, cel reţinut nu avut un compotament ciudat iar incidentul a fost declanşat de refuzul său de a se legitima.

Un al doilea bărbat, martor la incident, era legitimat de oamenii legii la momentul transmiterii ştirii.

Câteva zeci de persoane participau, luni după-amiază, la protestul anti-restricţii de la Universitate.

×
Subiecte în articol: protest Universitate
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close